İzleyiciler

12 Haziran 2015 Cuma

Bioder - en doğru seçim

Geçen hafta BIODER deneme ürünlerinden ibaret hediye paketi göndermişti bana. Kargonun gelişi her zamanki gibi beni çok mutlu etti.
Lakin açtığımda ürünlerin deneme boyunun- resimdede gördüğünüz gibi küçük boyların olduğunu görünce bir az kötü olmuştum, itiraf edeyim. Ben bunları nasıl kullanıb nasıl anlayacağım ki, diye. Ama şuan itibarile 3 ürünü kullanmış durumdayım ve samimiyyetime inanın, bu deneme olarak gördüğümüz boyların içerisinde kullanıb hakkında karar vere bileceğiniz kadar bol ürün var. 
İlk önce bir az site hakkında bilgi vermek isterim. 

"Kategori yaratıcısı BİODER, modern kadının cilt sorunlarına çözümler bulmaya devam ediyor. Cildin ve kılın anatomisini, histolojik yapısını derinlemesine inceleyen B'IOTA Laboratuvarları, bu konuda devrim niteliğinde bir yenilik geliştirerek 2002’de BİODER tüy azaltıcı ürün serisini üretmiştir.
Tüketici beklentileri ve alışkanlıkları doğrultusunda kendini sürekli yenileyen BİODER, 2012 senesinde tüy azaltıcı serisini tamamen yenileyerek BİODER BIO EPILATION serisini tüketicilerin kullanımına sunmuştur.
BİODER BIO EPILATION serisinin başarısının temeli, sinerjik etki oluşturan Turunç ve Bitkisel Complex B bitkisel ekstrelerinin bileşiminden formüle edilmiş olmasıdır. Ama her yöntemde olduğu gibi tam başarı, ürünün doğru ve düzenli kullanılmasına bağlıdır. BİODER BIO EPILATION, vücuttaki istenmeyen tüyleri bir tür etkin perhize sokar. Etkinliği ve güvenilirliği Almanya Dermatest Araştırma Kliniği tarafından kanıtlanan BİODER, doğal ve bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere cilde en uyumlu şekilde, hiçbir yan etki olmaksızın etki eder.
2014 yılında BİODER ürün gamına Anti-Age, Temizleme, Akne, Leke, Atopik Cilt, Nemlendirme ve Güneş serilerinden oluşan SKIN CARE serisini de eklemiştir. SKIN CARE serisinin cilt ile uyumlu içeriği, bitkisel aktif maddeleri ve etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış ürünleri cildin güzelliğini sağlamayı, onu korumayı ve sorunlara çözüm olmayı hedeflemektedir. Güçlü bitki araştırma merkezi(BAM) soruna yönelik en etkili bitkileri bulmakta ve yenilikçi Ar-Ge laboratuvarlarında en son teknolojiyi sunmaktadır.
BİODER’in kırışıklık karşıtı yeni AGE-REVERSE serisi, cildin kolajen yapısını güçlendiren yenilikçi LİPOZOM teknolojisiyle, hücre zarına yapı ve içerik bakımından çok benzeyen lipozomların güçlü bir antioksidan olan RESVERATROL içermesi sonucunda oluşturulmuştur. LİPOZOM teknolojisi maksimum etki için aktif maddenin derinin alt katmanlarına taşınmasını sağlamaktadır. Bu teknoloji kırışıklarla mücadele etmekte, kolajen yapıya destek olmakta, UV koruması sağlamakta ve cildi yoğun olarak nemlendirmektedir."
BIODER hakkında daha çok bilgi almak ve ürünlerini incelemek isterseniz buraya tıklayarak siteyi ziyaret ede bilirsiniz
Firmanın bana gönderdikleri ürünleri şuan burada hepsini yazmam mümkün değil.Ama yukarıdaki resimde tüm ürünler var.  Ve kullandıkca tüm ürünleri tek-tek yorumlayıb size yazacağım.
Yukarıda yazdığım gibi gelen paketten şuan itibariyle 3 ürünü kullanmış durumdayım. Ve o ürünler hakkında yorum yapmak isterim tek-tek. Ama hepsi hakkında "bir tek kelimeyle yorum yap" deselerdi, tek kelime derdim cevap olarak : MÜ-KEM-MELLLLL :)
İnanın, bu gerçekten böyle. Tüm testerleri denedikten sonra bekletmeyeceğim, liste yazmadan alacağım ürünler var içerisinde. Eminim ki,denemediğim diğer ürünler de denediklerim kadar güzeller. 
Gelelim ürünlere :)

İlk denediğim ürün  "BIODER Acne-clean arındırıcı temizleme jeli"ydi. Bu minik testeri 4 kez kullandım ve 5ci kez de kullanmam için içerisinde daha bir miktar jel var :)
 İçeriğine gelelim : Zerdeçala sarı rengini veren maddedir. Akne oluşumuna neden olan etmenlerden kaynaklanan ciltteki kızarıklık ve tahrişleri azaltır.  
  Cildin sebum dengesini sağlayarak parlamaya engel olur.  
  Zenginleştirilmiş formülü ile ciltteki gözenekleri temizleyerek aknelerin engellenmesine yardımcı olur.

Memnun kaldım mı? Çok-çok memnun kaldım. Arındırıcılığı çok güzeldi, yüze ferahlık veriyordu, derinlemesine cildimin temizlendiğini hiss ediyordum. Ve en önemlisi o kadar müthiş bir kokusu vardı ki. Yüzümü yıkadıktan sonra bir saate kadar ne yüzümden , ne ellerimden koku gitmiyordu. Çok sevdim. Alırmıyım ? Kesinlikle alırım.

İkinci kullandığım ürün "BIODER mela-tone- ton düzenleyici leke kremi spf20"

İçeriği :  Ayı üzümü yapraklarından elde edilen doğal aktif maddedir. Güneş, hamilelik ve yaşlılık lekelerine karşı etkilidir. Deriye rengini veren melaninin fazla sentezlenmesini engeller, derideki renk ayrışmalarını azaltır.  
  B3 vitamininin bir formudur. Melanin içeren melanozomların deri hücrelerine transferini bloke eder. Böylece hiperpigmentasyonda etkilidir.  
Ben sabah yüzümü yıkadıktan sonra ve akşam yüzümü yıkadıktan sonra ( uyumaya giderken) yüzüme sürüyordum. Gerçekten bakın ama gerçekten yüzümde hamilelikle ilgili oluşmaya başlamış minik lekeleri kayb etti. Daha 3 gün oldu uygulayalı. Ve dediğim gibi bu minik testerin içerisinde daha yine uygulayacağım kadar krem kalmış. Ve bu kremin de kokusu güzeldi. Limon kokusunu anımsatıyordu bir nevi bana. Yağlılık ve ağırlaşma hissi kesinlikle bırakmıyordu cildimde. Ve cild tarafından çok çabuk emiliyor ki, bu da onu sevmem için daha bir özellik oldu.  Alırmıyım? Evet, beğendiğim için alırım yine. 

Üçüncü kullandığım ürün "BIODER suncare güneş koruyucu yüz kremi spf50+"oldu. Ve onu bu gün ilk kez kullandım doktor kontrolune giderken.
İçeriğine gelirsek:
 Cildin doğal bağışıklığını güçlendirir. Ciltteki tahriş, kızarıklık ve kaşıntıları azaltır. 
  Devedikeni ekstresi içinde bulunur. UVA ve UVB kaynaklı cilt ödemini, güneş yanığı oluşumunu azaltır. 
Şimdi bunu da beğendim dersem "noldu hepsini beğenmişsin" düşünürsünüz. Ama gerçekten bunu da beğendim. Neyini beğendim biliyormusunuz? Yüzümde  asla ve asla yağlılık yapmadı, yapış-yapış olmadı , kokusu güzeldi. Az bir miktar uygulamam tüm yüzüme yeterli geldi. Spf 50+ olması da daha bir sevimliliği. Alırmıyım? Evet, alırım. Hatta bundan sonraki güneş kremi tercihim bu krem diye bilirim.

Yazmadan geçemiyeceğim. Ürünlerin en önemli özelliklerinden biri de alkol ve paraben içermemeleridir ki, gönül rahatlığıyla kullana biliriz.

Şimdilik bu üç ürünü kullandığım için sadece bu üçü hakkında yorum yaptım.

Bir daha ürünlerle tanışmam için verdikleri destekden dolayı Bioder ekibine çok teşekkürler ve çok sevgiler.

Siz de ürünler hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayarak siteyi ziyaret ede bilirsiniz.

Koocaman sevgiler :)

Hiç yorum yok :