İzleyiciler

9 Haziran 2015 Salı

"TOPİCREM" gelmiş hoş gelmiş :)

Cuma günü "Yonca Kozmetik"ten güzel bir hediye aldım.  Hep bloglarda yorumlarını okuduğum ve de çok merak ettiğim "Topicrem"in "Topicrem Soothing Cleansing Water Face&Eyes"  temizleme suyunu ve  "Topicrem Soothing Fluid " yatıştırıcı kremini hediye olarak göndermişti firma bana.
 Kremi elimin üstünde geldiği an aceleci bacı gibi denedim hemen. Yağlılık hissi bırakmaması ve hemen deri tarafından emilmesi ilk gözetlediğim ve benim için önemli olan özelliklerinden oldu.
Gelelim ürünlerin vaad ettiklerine.


Topicrem Soothing Cleansing Water 200ml
Yatıştırıcı yüz ve göz temizleme solüsyonu
Bebek, çocuk ve yetişkin , aşırı hassas ve toleransı düşük ciltler için hassasiyet ve kızarıklık gibi riskleri minimize etmeye yönelik özel geliştirilmiştir. Allantoin ve gliserin ile zenginleştirilmiş formülü cildi nazikçe temizlerken yatıştırmaya ve rahatlatmaya yardımcı olur. Bir pamuk yardımıyla yüz ve göz çevresini nazikçe temizleyebilirsiniz. Durulama gerektirmez.


Topicrem Soothing Fluid 40ml 
Tüm ailenin kullanımına yönelik özellikle aşırı hassas, karma ve yağlı ciltler için geliştirilmiş yüksek toleransa sahip yatıştırıcı bakım kremidir. Özenle seçilmiş minimum içerikle formüle edilmiş olan ürün maksimum tolerans ile allantoin sayesinde cildi yatıştırmaya, gliserin sayesinde ise nem bariyerinin desteklenmesine yardımcı olur
Yağlı ciltlerde parlamayı azatlmayı sağlar. Sabah ve/veya akşam tüm yüz ve boyuna uygulayın.


Yukarıda ürünlerin faydaları hakkında yazdıklarım Dermoeczanem sitesinden alıntıydı ve aynı zamanda bilgi vereyim ki, ürünler Dermoeczanem sitesinde ve bir çok başka sitelerde satılıyor.

Ürünler dermotolojik, pediatrik ve  oftalmolojik olarak test edilmiştir. Parfüm, paraben ve renklendirici içermez. İthalatçı firma : Yonca Kozmetik.

Önemli not : Ürünler hakkında kendi görüşlerimi ürünleri tam kullandıktan sonra post halinde yayınlayacağım.

Yonca Kozmetik ve İnstagramda resmi @topicremtr  hesabına desteklerinden dolayı  teşekkürler.

Okuduğunuz için kooocaman sevgiler :)

Hiç yorum yok :