İzleyiciler

28 Ekim 2015 Çarşamba

Mia Organical - organik ürünlere önem verenlerin en iyi dostu!

Merhabalar :)
Bu gün sizleri çok ilginizi çekecek, merakınıza neden olacak ve hiç kimsenin "yok" demeyeceği bir firmanın organik bakım ürünleriyle tanıştıracağım. Kimyasalların dört bir yanımızı sardığı dünyada insan gerçek doğallık arama peşinde her konuda. Özellikle, konu vücudumuz,cildimiz olursa daha bir hassas oluyoruz.
İşte, bu gün bahs edeceğim ürünlerde tam organik ürün arayışında olanların gönlünce olacaktır.

Öncelikle bu ürünlerin bize ulaşmasına neden olan  şirket  hakkında size bir az bilgi vermek istiyorum. Kendi sitenizi incelemek isterseniz, daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklaya bilirsiniz.
Şirket Türkiyede ilk ve tek Etko Cosmos Sertifikalı Argan yağlı organik kozmetik ürünler serisi üretiyor. Kendi sitesinde "Biz kimiz?" bölümünde yazılanları olduğu gibi buraya yazıyorum :
"Mia Organical, COSMOS Standartlarının gerekliliklerini yerine getirdiği ETKO tarafından onaylanan ve organik kozmetik ürün sertifikasına sahip güvenilir bir organik kozmetik ürün markasıdır.
Mia Organical ürünleri, Avrupa Birliği’nde kozmetik ürünlerinin bildirim portalı olan CPNP’de kayıt altındadır ve tüm teknik dosya girişleri tamamlanmıştır. Tüm ürünler AB Kozmetik Tüzüğü’ne uygun olarak üretilmektedir."
Kullandığınız ürünlerin nerde, nasıl üretildiği konusunda titiz davranıb araştırma yapıyorsanız ve daha sonra güvenib güvenmeyeceğiniz konusunda karar veriyorsanız yukarıdaki "Cosmos Standartları" kelimesi dikkatinizi çeke bilir. Ve  Cosmos hakkında :
"COSMOS, merkezi Belçika’nın Brüksel şehrinde bulunan, Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen sertifikalandırma kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. COSMOS ortakları arasında Avusturalya Sertifikalı Organik (Avustralya), Bureau Veritas (İtalya), Cosmebio ve Ecocert (Fransa), ETKO (Türkiye), Toprak Derneği (İngiltere), ICEA (İtalya), BDIH (Almanya) bulunmaktadır. COSMOS, organik kozmetik sertifikalandırma alanında dünyadaki en güvenilir kuruluş olarak tanımlanmaktadır. Ayrıca COSMOS Doğal ve Organik Kozmetik standardı dünyadaki en üst standart olarak kabul edilmektedir."
Ürünlerin içeriğinde %100 argan yağı vardır. Argan yağı hakkında şuanda bilgisi olmayan yok sanırım, eğer varsa da biz yardımçı olalım Mia Organical Cosmetics sitesi aracılığıyla:
"Argan, Afrika kıtasının kuzey bölgesindeki Fas’ta yetişen bir ağaç türüdür. Bugün Unesco’nun koruma altına aldığı en değerli ağaçlardandır. 200 yıl kadar yaşayabilen argan ağaçların sert ve kabuklu meyvelerinden elde edilen zengin içerikli argan yağı, cilde faydalarının yanı sıra saç ve tırnakta da kullanılır. Eski zamanlardan bu yana sağlık amaçlı kullanılan bu yağ, günümüz de Fas altını olarak da adlandırılır. Bugünün kozmetik dünyasında da sıkça kullanılan yağ; doymamış yağ asitleri, E -F vitaminleri, linoleik asit ve bitkisel kaynaklı siteroller içerir. ‘’Dünyadaki en değerli yağdır .‘’ifadesinin kullanabileceği Argan yağı, organik bakım ürünlerinde aktif bileşen olarak kullanılır. Yaşlanma karşıtı, yoğun nemlendirici özellikte, hücre yenilenmesini destekleyen, yıpranmış kırılan saçlarda Onarıcı olmak üzere pek çok faydalı etkiye sahiptir. En hassas ciltlerde dahi çok iyi sonuçlar gözlemlenmiş, argan yağının cildin sağlığı ve güzelliği açısından faydası denenerek kanıtlanmıştır."
Şimdi gelelim bu gün size tanıtacağım ürünlere. 
İlk ürün "MiaOrganical - organik sertifikalı argan yağlı ayak bakım kremi"dir. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formulü lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Kantoron özleriyle hazırlanmış ürün yoğun nemlendirme  özelliğine sahiptir.Ayrıca içeriğindeki argan yağı düzenli kullanımda topuklardaki sertleşmeyi önler. Rahatlatıcı özelliğiyle  yorgunluk etkilerini azaltan ayak bakım kremidir.
 Tüm içeriğin %32,5 'i organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayın.
İkinci ürün "Miaorganical - Organik sertifikalı argan yağlı el bakım kremi"dir.
Yaptığımız işler veya olumsuz hava koşulları ellerimizin fazlaca yıpranmasına neden olabilir, doku sertleşebilir hatta soğuk hava koşullarından çatlayabilir. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formulü lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Argan özleriyle hazırlanmış özel formülü ile ellere yumuşak ve esnek bir yapı kazandırır. Uzun süreli koruma özelliğine sahip yoğun bakım kremidir. Çabuk emilen formulü rahat bir kullanım sağlar.
Tüm içeriğin %34,1 'i organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Üçüncü ürün "Miaorganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı saç kremi"dir.Saç parlaklığını yitirmişse, tarama esnasında koparak dökülüyorsa ve taramada zorluk yaşanıyorsa çevresel faktörlerden hasar görmüş demektir. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formülü içeriğindeki soya bileşenleri Omega 3 ve Omega 6 bakımından oldukça zengindir. Argan yağı ise saç hasarlarını onarıcı özelliktedir. Düzenli kullanımda saça ışıltısını ve enerjisini geri kazandırır. Saçın donuk görüntüsü kaybolur, elastikiyeti artar ve kolay taranır.
 Tüm içeriğin %28,1 'i organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Dördüncü ürün "Miaorganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı bakım şampuanı"dır. Saçın yapıtaşını oluşturan keratin tabaka olumsuz hava şartları, sudaki klor ve uygulanan işlemlerle bozulur. Bunun bozulmanın sonucunda saç  kırılgan, sağlıksız  ve mat bir hale gelir. Koparak dökülmeler başlar ve saçın sağlıklı görüntüsü kaybolur. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formulü bitkisel etken maddelerle desteklenmiştir. İçeriğindeki argan yağı saç hasarlarını onarıcı özelliktedir, hyaluronıc acid ise saçın ihtiyacı olan nemi sağlar ve  saçlı derinin kurumasını engeller. Sık kullanıma uygun, saçı doğal minerallerine zarar vermeden temizleyen bakım şampuanıdır. 
 Tüm içeriğin %21,1 'i organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Beşinci ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı göz çevresi kremi"dir.
Göz çevresi yüzün en hassas kısmıdır. Göz çevresi yapı itibariyle cilt dokusundan 7 kat daha ince bir dokuya sahiptir. Bu nedenle cildimizdeki ilk yıpranma belirtilerini göz çevresinde yaşarız. Bu hassas yapı, daha özenli bir bakımı zorunlu kılar. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formulü, lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Canlandırıcı ve yenileyici göz çevresi kremidir. Shea ve argan yağı içeriğiyle göz çevresine özel bir bakım yapar. İçeriğinde bulunan hyaluronıc acid ile güçlü yaşlanma karşıtı etki, pirinç özleriyle aydınlanma sağlar. Göz çevresinin ince hassas yapısına uygun formülasyonlu bu krem düzenli kullanımda morluk, kırışıklık ve elastikiyet oluşumuyla savaşır.Tüm içeriğin %29 'u organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Sabah akşam birer kez uygulanılması uygundur.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Altıncı ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Temizleyici"dir.Cildin yenileme mekanizması zaman içinde cilt yüzeyinde ölü bir tabaka oluşturur. Ciltteki yağ salgısıyla birlikte toz, kir, sigara dumanı gibi dış etkenler cilt yüzeyinde pürüzlere neden olur ve cilt matlaşır. Cilt bakımındaki temel ihtiyaçlardan birisi de cildi temizlemektir. Yüzeydeki birikintileri nazikçe ciltten uzaklaştırmak ve cildin ihtiyacı olan oksijeni karşılamak için kullanabileceğiniz bu jel formülasyonlu temizleyici, içeriğinde bulunan mersin, gül ve kekik sularıyla ciltte rahatlama sağlar. Her cilt tipine uygun olarak geliştirilmiştir.
 Tüm içeriğin %21 'i organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez. Yeteri miktarda temizleyici losyonu el ve yüzünüze uygulayarak köpürtünüz.Akabinde bol su ile durulayınız. İhtiyaç duydukça kullanınız.
Ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayın.
Yedinci ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Tonik"dir. Mersin, kekik ve gül gibi bitkilerin özsularıyla hazırlanmış tonik canlandırıcı özelliğe sahiptir. Cildi bakıma hazırlar gözenekleri sıkılaştırır. Her cilt tipine uygun geliştirilmiştir. 
 Tüm içeriğin %20 'si organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Sekizinci ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı  gece bakım kremi"dir.
Gün boyu güneş ve rüzgar gibi dış etkenlerin olumsuz etkisiyle karşılaşan cilt yapısındaki hasarları, yine doğanın vermiş olduğu bitkisel  içeriklerle onarabiliriz. Uyku esnasında cildin kremlerden etkilenimi oldukça fazladır. Gece boyunca serbest radikallere daha az maruz kalırız, hücrelerimiz daha hızlı yenilenir. Organik sertifikalı bu ürünün formülü lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. A ve E vitaminleri açısından zengin antioksidan özellikli shea yağı içerir. Ayrıca argan yağının hücre yenileyici özelliğiyle gece boyunca yoğun nemlendirme ve konforlu bir bakım sağlar. Gün içinde olumsuz şartlara maruz kalan cildin gece boyunca yeniden yapılanması için kullanabileceğimiz zengin içerikli gece bakım kremidir.
 Tüm içeriğin %28,6 'sı organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi elde etmek için ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Dokuzuncu ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı gündüz bakım kremi"dir.
Cilt bakımında en önemli unsurlardan biri cildi nemlendirmek ve cildin yapısını güçlendirmektir. Mia Organical gündüz kremi, doğadaki en saf malzeme olan bitkilerden elde edilen bir bakım kremidir. Güne başlarken kullanacağınız krem, cilt güzelliğinin yanı sıra size sağlıklı bir cilt yapısı kazandıracaktır. Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formulü lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. İçeriğindeki argan yağı zengin E vitamini kaynağıdır. Yoğun olarak cildi nemlendirir, ayrıca  hücre yenileyici özelliği vardır. Dış etkenlerden kaynaklanan hasarların onarımını desteklerken, zamansız yaşlanma etkilerini de geciktirir. 
Tüm içeriğin %23 'ü organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Onuncu ürün "MiaOrganical - Organik Sertifikalı Argan yağlı vücut losyonu"dur.
Organik sertifikalı bu ürünün güvenli formülü lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Argan yağı, yoğun besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildi koruma ve onarma özelliğine sahiptir. Zengin bitkisel içerikli losyon düzenli kullanımda esnek ve sağlıklı bir cilt yapısını destekler. Kuruyan ve neme ihtiyacı olan her cilt tipine uygundur.
Tüm içeriğin %33 'ü organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Duş sonrasında kullanımı önerilir. İnce yapısı kolay emilim sağlar. İstenilen sıklıkta kullanılabilir.
Ürünü daha detaylı incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Sıradaki ürün "Mia Organical - Organik sertifikalı saf Argan yağı"dır.
* Yaşlanma karşıtı etki ile cilt yaşlanmasına karşı etkilidir
* Cildin nem dengesini üst derecede tutar
* Hücre yenilenmesini destekleyerek cildi canlandırır
* Güneşin ve etkilerinin ve dış etkenlerin hasarlarını azaltır
* Hamilelik çatlaklarının önlenmesine yardımcı olur
* Cilt tahrişlerinde yatıştırıcı özelliktedir
* Yıpranmış donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar
* Saçı besler kırıkların oluşumunu engeller
Tüm içeriğin %100 'ü organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Tüm vücuda istenilen sıklıkta kullanılabilir. Az miktarda yağı masaj yaparak uygulayınız.
Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve ya satın almak için buraya tıklayın.
Ve sonuncu ürün "MiaOrganical  - Organik sertifikalı Argan yağlı saç - vücut bakım serumu"dur.
* Yaşlanma karşıtı etki ile cilt yaşlanmasına karşı etkilidir
* Cildin nem dengesini üst derecede tutar
* Hücre yenilenmesini destekleyerek cildi canlandırır
* Güneşin ve etkilerinin ve dış etkenlerin hasarlarını azaltır
* Hamilelik çatlaklarının önlenmesine yardımcı olur
* Cilt tahrişlerinde yatıştırıcı özelliktedir
* Yıpranmış donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar
* Saçı besler kırıkların oluşumunu engeller
Tüm içeriğin %100 'ü organik tarımdan elde edilmektedir.
GMO, Paraben, DEA, MEA, PEG, SLS, SLES, Petrokimyasal, Fenoksietanol, Silikon, Üre, Parfüm içermez.
Tüm vücuda ve saça istenilen sıklıkta kullanılabilir. Az miktarda yağı masaj yaparak uygulayınız.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için ve ya satın almak için buraya tıklayın.

Mia Organical ürünlerini diğer organik kozmetik ürünlerden üstün kılan lipozom teknolojisidir. Lipozom teknolojisi ile nano boyutta kapsüllenen ve lipozomlara yüklenen kozmetik etken maddeler ciltten çok daha kolay emilim sağlayarak cilt problemlerine daha hızlı çözüm üretir.

Ve onu da bildireyim ki,ürünleri  http://www.miaorganicalcosmetics.com/ sitesinden kapıda ödeme kolaylığı ile de satın ala bilirsiniz. Ve siteye üye olduğunuzda 10 tl kazanıyorsunuz. 

İnstagramda resmi hesabı takip etmek isterseniz  arama butonuna : miaorganicalcosmetics yazıb araya bilirsiniz.

Sonda bu güzel hediyeler için MiaOrganical Cosmetics sitesine ve özellikle de Gülperi hanıma en içten ve samimi teşekkürlerimi bildiriyorum.

Önemli not : Ürünlerı kullandıktan sonra da kendi görüşlerimi yansıtan yazı yayımlayacağım.

Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok :