İzleyiciler

3 Kasım 2015 Salı

BEBEKLERİMİZ İÇİN - ROSECE NATUREL ! SADECE DOĞAL VE ORGANİK İÇERİK !

Bu gün doğacak bebeğim (Mert Efe) için Roseceden çok tatlı ve şirin bir hediye paketi gelmişti.
Paketin içeriği dört nümune ürün ve bir broşürden ibaretti.  Konu evlat olunca insan kendini ikinci plana atıyor dedikleri doğruymuş gerçekten. Doğmasına belki saatler kaldı, belki dakikalar, belki bir hafta, belki iki hafta bilmiyorum. Artık doktorumun dediği gibi "Doğuş serbest" modundayız.
Kendimi ikinci plana attım bile. Herşeyin en güzelini, en doğalını onun için istiyorum. Aldığım her şeyin içeriğini neredeyse dürbinle,mikroskopla inceliyorum.  Rosece ürünlerini sırf internette bebekler için doğal, organik ürünler araştırırken bulmuştum.  Şimdi, güzel annişlerimiz, sizi bilgilendireyim bu ürünler hakkında. Anniş olmuyanlar da bu yazıyı okuya bilir. En azından ileride anne olucaklar inşallah.Herşey bir tarafa da hep dediğim gibi kimyasallaşan dünyamızda nerde bir doğal, organik ürün görürsek sıkı sarılalım ona.
Rosece markası, Bebekler ve anne adayları için, sadece doğal içeriklerle, ayrıcalıklı ve en saf ürünleri geliştirmek amacıyla doğmuştur. Rosece ürünlerinde hiç bir yapay koruyucu ve kimyasal katkı maddesi kullanılmıyor ki, sanırım biz annelerin, hatta anneliği de bir tarafa bırakalım, biz insanların şuanda en çok aradığımız nokta bu.
"Rosece ürünleri, sadece doğal içerikler ve sertifikalı organik içerikler kullanılarak üretilmiştir. Ekolojik dengeyi bozan hammaddeleri içeriğinde bulundurmayan Rosece, bulunabilir ölçüde sertifikalı organik hammadde kullanarak, organik üretimi ve üreticileri desteklemektedir." yazıyor resmi sitesinde.
Rosece ürünlerinin içeriğinde Paraben, Alkol, Mineral yağ, Silikon, Parfüm, Renklendirici, Yapay koruyucu ve Kimyasallar kullanılmamıştır.
Rosece ürünleri  toksin içermeyen, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, doğal ve bitkisel içerikten üretilmektedir. Rosece ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez ve hayvanlarda test edilen hammaddeleri barındırmaz.
.
Şimdi ürünleri size tanıtayım. İlk ürün  "Rosece" Naturel Bebe Yağıdır.
"İçeriğinde acı elma yağı ve badem yağı bulunan Rosece Doğal Bebe Yağı, bebeğinizin masaj ile gaz sancılarının gideilmesine, rahatlamasına, sakinleşmesine yardımcı olur. İçeriğindeki, zeytin, papatya, tatlı badem, aloe vera ve diğer doğal yağlarla, bebeğinizin hassas cildini besler, nemlendirir ve kurumasını engellemeyi destekler. Banyodan sonra uygulandığında, sizin ve bebeğinizin cildini ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturur, olumsuz çevre şartlarına karşı korur. Tüm aile bireyleri için mükemmel bir konfor sağlar."
Doğal içerikler ve organik içerikler ile üretilmiştir. Ürün içeriğinde Paraben, Alkol, Mineral yağ, Silikon, Parfüm, Renklendirici, Yapay koruyucu ve Kimyasallar kullanılmamıştır.
İçindekiler : Helianthus Annuus Seed Oil , Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, *Sesamum Indicum Seed Oil, Aloe Barbadensis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, *Calendula Oficinalis Flower Oil, Salvia Officinalis Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil , Santalum Album Oil, Jasminum Officinale Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil ,*Bisabolol, Tocopherol.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi okumak için buraya tıklayınız.
İkinci ürün  "Rosece" Naturel Pişik kremidir. Hakkında "Çinko oksit ve doğal içerikler ile üretilmiştir. İçeriğindeki doğal Papatya, Kantaron, Aynısafa, Çay Ağacı, Zeytinyağları özleri sayesinde bebeğinizin cildini besler, yoğun olarak nemlendirmeyi destekler. Çay Ağacı yağı, pişiğe neden olan etkenlere karşı korunmasını destekler. Çinko oksit bebeğinizin hassasiyetini azaltarak, pişiğin önlenmesine yardımcı olur. Balmumu, doğal bir bariyer oluşturarak, bebeğinizin hassas cildini olumsuz etkilere karşı korur. Cilt üzerindeki ufak çizikler ve hasarlarda cildin onarımını ve yenilenmesini destekler. İçeriğindeki antibakteriyel yağlar sayesinde hasar görmüş ciltte ve pişik bölgesinde bakteriyel oluşumun engellenmesine yardımcı olur." yazıyor resmi sitesinde.
Çinko oksit ve Doğal içerikler ile üretilmiştir. Ürün içeriğinde Paraben, Alkol, Mineral yağ, Silikon, Parfüm, Renklendirici, Yapay koruyucu ve Kimyasallar kullanılmamıştır.
İçindekiler : Helianthus Annuus Seed Oil , Olea Europaea Fruit Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Hydrogenated Castor Oil, *Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, *Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zinc Oxide, *Calendula Officinalis Flower Oil, Hypericum Perforatum Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree ) Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomille Recutita Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol, *Bisabolol.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.
Üçüncü ürün "Rosece" Naturel Bebe Balmdır. Hakkında "Bebeğinizin hassas cildini nemlendirmek ve korumak için formüle edilmiştir. Güneş, rüzgar ve kış şartlarının, bebeğinizin hassas cildi üzerindeki olumsuz etkilerini gidermeye yardımcı olur. İçeriğindeki Zeytin, Kantaron, Shea, Aynısafa, Aloe Vera ve diğer yağlar cildi besler. Aşırı nemlendirilmeye ihtiyaç duyan hassas ciltlere, yoğun nem kazandırarak, kuruma ve çatlamayı önlemeye yardımcı olur. Yatıştırıcı etkileri ile cildin rahatlamasına yardımcı olur. Cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Tüm aile için mükemmel bir konfor sağlar." yazıyor resmi sitesinde.
Doğal içerikler ve Organik içerikler ile üretilmiştir. Ürün içeriğinde Paraben, Alkol, Mineral yağ, Silikon, Parfüm, Renklendirici, Yapay koruyucu ve Kimyasallar kullanılmamıştır.
İçindekiler : Helianthus Annuus Seed Oil , Olea Europaea Fruit Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Hydrogenated Castor Oil , *Copernicia Cerifera(Carnauba) Wax, *Cera Alba, *Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, *Calendula Oficinalis Flower Oil, Cocos Nucifera Oil, Hypericum Perforatum Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, *Butyrospermum Parkii Butter(Shea), *Bisabolol, Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Santalum Album Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil.
Ürün hakkında daha fazla bilgi elde etmek için buraya tıklayın.
Ve dördüncü ürün "Rosece" Naturel Çatlak Önleyici Balmdır ki, bu da hamile kadınlara ve annelere yönelik üretilmiş bir üründür. 
Hakkında "İçeriğindeki Shea Butter, Sandal Ağacı, Jojoba, Argan, Kakao, Havuç tohumu, Badem, Zeytin ve diğer doğal yağlar sayesinde, dudaklar, topuklar, dirsekler, dizler ve vücudun kuruyup çatlamaya meyilli diğer bölgelerinde yoğun nem ihtiyacını giderir ve muhteşem kokusuyla cildinizi tazeler. Hamilelik öncesinde ve sonrasında kuruyan, gerilen cildi yoğun olarak nemlendirmeye ve elastikiyetini arttırmaya, cildin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur."yazıyor resmi sitesinde.
Doğal içerikler ve organik içerikler ile üretilmiştir. Ürün içeriğinde Paraben, Alkol, Mineral yağ, Silikon, Parfüm, Renklendirici, Yapay koruyucu ve Kimyasallar kullanılmamıştır.
 İçindekiler : Helianthus Annuus Seed Oil , Olea Europaea Fruit Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Hydrogenated Castor Oil, * Copernicia Cerifera(Carnauba) Wax, *Cera Alba, *Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hypericum Perforatum Oil, Theobroma Cacao Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, *Argania Spinosa Kernel Oil, *Butyrospermum Parkii Butter(Shea) , Vanilla Planifolia Fruit Oil , Santalum Album Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil , Tocopherol.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi elde etmek isterseniz buraya tıklayın.
Bir şeyi de yazmadan geçemiyeceğim. Ürünleri ilk geldiğinde elimin üzerinde test ettim. Yapısı çok koyu olduğundan minik bir damla (mı desem nasıl desem şuan onu ifade edecek kelimeyi bulamadım, çok özür dilerim :) yetiyor. Ve bu da ürünü uzun süre kullana bileceğimizi gösteriyor. 
Ürünleri online satın almak için Rosece.com sitesinin "Online satış" bölümünü ziyaret ede bilirsiniz. 250 tl üzeri alış-verişlerinizde hiç bir kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Sonda Rosece.com çalışanlarına bu minik hediyelerimiz için içten ve samimi kalple teşekkür ediyoruz. Bu kez "ediyorum" değil, "ediyoruz". Mert Efe de benimle birlikte onun için gelen bu güzelliklerden dolayı ablalarına, abilerine teşekkür ediyor:).

Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok :