İzleyiciler

11 Kasım 2015 Çarşamba

ORKİDE HAREKETİ ÜRÜNLERİYLE TANIŞALIM :)

Bu gün bir çoğumuzun iyi tanıdığı, bildiği sevgili "Orkide Hareketi"nden çok güzel bir hediye paketi aldım.
Hediye paketinin içeriğinde yukarıdaki görselde gördüğünüz ürünler vardı. Ürünlerin hepsini az sonra tek-tek tanıtacağım sizlere. Şimdilik Orkide Hareketi hakkında resmi sitesindeki bilgilere dayanarak size biraz bilgi vermek istiyorum :)

"2008 yılında, %100 Türk sermayesi ile kurulan Orkide Hareketi, bugün tüm ülkede faaliyet gösteren başarılı bir güzellik ve sağlıklı yaşam firmasıdır. Orkide Hareketi'nin organik ve çevre dostu yenilikçi ürünleri, sayısı 35.000'i aşan değerli satış temsilcileri sayesinde yüz binlerce müşteriye ulaşmaktadır. 
Orkide Hareketi aynı zamanda temel iş fırsatı ile ilk günden kazandırmaya başlayan ve sürekli büyüyen başarılı bir doğrudan satış firmasıdır. Binlerce satış temsilcisinin kazanç ve fırsat kapısı olan Orkide Hareketi ile ailenizi geçindirebilir, ek gelir kazanabilir, başarılı bir kariyere imza atabilir, şirket arabanızı kullanabilir, dünyanın çeşitli ülkelerine seyahat edebilirsiniz. "
Şirket hakkında daha fazla bilgi almak ve ya satış temsilçisi olmak isterseniz resmi sitesini inceleye bilirsiniz.
Gelelim bana gönderilen ürünlere. 
İlk ürün "Aybel" Mineralli Su - ki, bu ürünü gerçekten çok merak ediyorum. Şuana kadar hiç mineralli su kullanmadım. Yarından itibaren kullanmaya başlayacağım. Ürün 100 ml-dir. Ve uzun süre kullana bileceğim gibime geliyor.  Ürün hakkında bilgi şöyledir: 
"İçerisindeki zengin mineraller sayesinde cildi besler ve bakımına yardımcı
olur.
Kullanımı: Aybel Temizleme Jeli cilt temizlendikten sonracilde tampon
yaparak uygulanırCilt Besleyici Mineralli Su ile nemlendirildikten sonra
uygun bir cilt kremi kullanılır."
İkinci ürün "Aybel" Arındırıcı ve Canlandırıcı Temizleme Jelidir. Ürünün miktarı 100 ml-dir.  Ve %100 doğaldır. Sls, Sles, Tuz, Paraben ve Parfüm içermez. İçerisinde hiç bir katkı maddesi de bulunmaz.
Kullanımına gelince ürün mutlaka kuru cilde uygulanmalıdır. Sabah ve akşam günde iki defa kullanımı önerilir.
Resmi sitesinde ürün hakkında yazıyor ki: "Ürünümüz kuru cilde uygulandığında yağa dönüşürsu ile temas ettiğinde ise tamamen süte dönüşerek ciltten akıp giderASLA yağlı bir his bırakmaz. "
Üçüncü ürün "Aybel" Komple Onarıcı Kırışıklık Kremidir. 30 ml-lik bu ürün kırışıklık, sarkma ve leke gibi cilt problemlerinin oluşumunu önlemek amacıyla; ya da oluşmuş olan deformasyonları gidermek amacı ile kullanılır.
Tüm bunların yanında UV ışınlarına ve onların ciltte oluşturabileceği tahribata karşı da cilt direncini arttırır.
Özellikle yaşlılık lekelerinden kurtulma konusunda çok hızlı sonuç verebilecek bir üründür.
Bu ürün ciltte nem dengesi sağladığı için her cilt tipi gönül rahatlığı ile kullanabilir.
Resmi sitesinde ürün hakkında yazılan diğer detaylara da birlikte bakalım: "Kullanımı : Cilt Aybel Arındırıcı ve Canlandırıcı Temizleme Jeli ile temizlendikten sonra kurulanır, Aybel Besleyici Mineralli Su ile ıslatılır. Cilt nemli iken kırışıklık kremi aşağıdan yukarı doğru uygulanır.
 Ürünümüzün içerisinde bol miktarda Meyan Kökünün özü bulunur. Meyan kökü özellikle hassas ciltlerin kozmetikte çok işine yarayacak bir özdür. Cildi sakinleştirir ve yatıştırır. Hassasiyet ve kızarıklık olan ciltlerin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.
Ürünümüzün içerisinde kahverengi, yeşil ve kırmızı olmak üzere 3 çeşit deniz yosunu vardır. İçerisindeki deniz yosunlarının besleyici özelliği çok yüksektir.
Su yosunu olarak da tabir edilen deniz yosununun, cilt güzelliği ve sağlığı açısından etkili olduğu bilinmektedir. Ayrıca A, B1, B2, B6 ve C vitaminleriyle, iyot, potasyum, demir, magnezyum ve kalsiyum açısından zengindir. Cilt ve saç sağlığı için oldukça faydalı bir bitkidir. Cilde canlılık katarak parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar."
Sonraki ürün "Aybel" Hodan yağlı Anti Aging kremdir. Ürünün miktarı 30 ml-dir. Kremin içerisinde bol miktarda mucizevi Hodan yağı bulunur. Hodan yağı  - yaşlanmış, pürüzlü ve kırışık ciltler, egzema ve sedef hastalığı gibi hastalıklardan kaynaklanan deri lezyonlarının giderilmesinde,  aynı zamanda yaşlanma etkilerinin giderilmesinde, cildin nem dengesinin yeniden sağlanmasında oldukça fayda sağlar. Özellikle, hücre yenileyici özelliği ile cilt üzerinde harikalar yaratır. Cildi pürüzsüzleştirir. Kırışıklıkların yok edilmesine ve yenilerinin oluşmasına karşı savaşır. Ayrıca ürün sivilce ve sivilce izleri üzerinde de oldukça etkilidir.
Kullanımına gelince sabah ve akşam  temiz yüz ve boyun bölgesine uygulanır.
Beşinci ürün "Aybel" Yüz ve Makyaj Temizleme Jelidir. 100 ml olan bu ürün de Sls, Tuz ve Paraben içermez.  Ciltteki bütün makyajı kolaylıkla arındırır ve sivilce oluşumunu önler. 
Sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulanır ve ardından bol su ile durulanır.
Altıncı ürün "Aybel" Komple Onarıcı Göz kremidir. Ürünün miktarı 15 ml-dir. Gözaltındaki kırışıklıkların, lekelerin ve torbaların oluşumunu önlemek amacıyla, ya da oluşmuş olan defarmasyonları  gidermek amacı ile kullanılır. Bu ürün ciltte nem dengesini sağladığı için her cilt tipi gönül rahatlığı ile kullana bilir.
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2defa temiz gözaltı ve kaz ayakları bölgesine dıştan içe doğru noktasal hareketlerle uygulanır. 
Ürünün içerisinde kahverengi, yeşil ve kırmızı olmak üzere 3 çeşit  deniz yosunu vardır. İçerisindeki deniz yosunlarının besleyici özelliği çok yüksektir. Besleyici ve onarıcı özelliği yüksek bir üründür.

Hediye paketinde broşürlerle yanaşı, beni çok mutlu eden bir şey daha vardı. Yukarıdaki görselde gördüğünüz İkbal Gürpınarın "Elbet bir gün" kitabı :) Çok mutlu oldum bu kitabı görünce. Kitap okumayı ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Bu da benim için güzel bir hediye oldu.
 Daha sonra Orkide Hareketinden  gelen broşür ve katalogları incelerken katalogda aşağıdaki görselde gördüğünüz ürünü gördüm. Beni instagramdan takip edenler biliyor , 2 saat önce orada da yazmıştım (İnstagram adım : mutlulukheryerde) bu hakta. 
Bu görseli katalogdan çektim. Ne kadar net çıkmış bilemiyorum. Burdaki 3 ürün "Reçeptı babuşka Aqafia" ürünleridir. Bu ürünleri görünce inanın eski dostlarımı görmüş kadar mutlu oldum. 
Biliyorsunuz, ben Azerbaycan kızı, Türkiye geliniyim. Bekarken bu ürünler sürekli kullandığım ürünlerdi Azerbaycanda. Bu saç maskeleri aynı zamanda bu markanın tüm ürünleri bizim orada çok mehşur. 
Eğer almak isterseniz tereddüt etmeden alın derim. Yıllarca bu markanın her ürününü kullanmış biri olarak ne kadar mükemmel ve iyi olduğuna garantı vere bilirim hatta :)

Bu yazımız da bu kadar. Umarım okurken yorulmadınız.  Yukarıdaki altı ürün hakkında detayları Orkide Hareketi sitesindeki bilgilere dayanarak yazdım. Ürünler kullanıldıktan sonra "Denedim, yorumluyorum" başlığı altında her bir ürün hakkında yazı yazılacaktır.

Sonda bu güzel hediyeler için OrkideHareketiResmi-ye içten ve samimi teşekkürlerimi bildiriyorum. Ürünleri satın almak için İnstagramda https://instagram.com/orkidehareketiresmi/ ve Orkide Hareketi Resmi Sitesini ziyaret ede bilirsiniz.


Sevgiyle kalın :)




Hiç yorum yok :