İzleyiciler

12 Mart 2016 Cumartesi

TÜRKİYEDE İLK VE TEK - SAÇ İÇİN BB KREM!

Merhaba, arkadaşlar ☺ bu gün sizi yeni bir ürünle tanıştıracağım. Üzümüz için olan bb kremler var biliyoruz. Peki saçımız
için de bb krem var biliyormuydunuz? "CAPİLATİF CAPİCADE " markalı bu ürünle bir kaç gün önce tanışma fırsatı buldum. İlk duyduğumda ben de hayret etmişdim. Ne yani şimdi saçımı boyuyacak bu ürün ? Hayır. Saç için olan bb krem ne işe yarar anlatayım. Bu ürün saçın ihtiyac duyduğu enerjiyi sağlayan ve saçların daha hızlı uzamasına yardımçı olan bir üründür. Ürünün boyutu 100 ml dir. Tüm eczanelerde artık satılıyor. Fiyatı 64.50 tl. dir.
İçeriğini merak edenler için araştırdım :
Hair BB Cream içeriğinde çok özel 3 aktif bulunur.
INCA OMEGA OIL
İnka fıstığı çekirdeklerinden elde edilen “Inca Omega Oil” ile kırık saç uçlarını onarmaya ve yeni kırık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Inka fıstığı çekirdekleri, birçok çekirdek yağına kıyasla en zengin Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 içeriğine sahiptir. Saç için güçlendirme, besleme, kırık uçları onarma ve koruma yapabilirsiniz.
RADIANCYL
Hair BB Cream, saç kalınlığını artırmaya yardımcı olduğu bilinen “Radiancyl” içermektedir. “Radiancyl”, Peru ginsengi olarak da bilinen Maca köklerinden elde edilmiş proteinler, esansiyel amino asitler, mineraller ve B grubu vitaminlerince zengin bir kaynaktır. Daha hızlı uzayan ve daha güçlü saçlar için geliştirilmiş. 
Hem saç hem cilt için kullanılmaktadır. Ciltte ise enerji verici, besleyici, sıkılaştırıcı, ışıltı verici,18 esansiyel amino asit, proteinler, B grubu vitaminleri ve minerallerce zengin olup Ecocert sertifikalıdır. Akne bakım ürünlerinde tamamlayıcı bakım içeriği olarak tercih edilir.
GLYCOENERGİZER HAIR
Hair BB Cream, saçın ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan ve saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olan “Glycoenergizer Hair” içermektedir. Marine kaynaklı glukojen içerir.
CAPİCADE BB HAİR KREMLE 7 etki sağlarsınız…

1) Nemlendirme 
2) Bakım 
3) Yumuşaklık 
4) Parlaklık 
5) Yoğunluk-Islak / kuru tarama kolaylığı 
6) Hacim 
7) Kondisyonlama-kırık saç uçları için onarma
Diğer ikinci ürünse Capilactif normal saçlar için olan sık kullanılan saç bakım şampuanıdır. 89% bitki kökenli olan bu ürün saçınızı temizlemek için formüle edilmiştir. 9 bitki aktif kompleks ve amino asitler yumuşatmak ve onların dermoarıtma ve canlandırıcı özellikleri sayesindesaçınızı nemlendirir buğday.

Kullanma Talimatı:

Yavaşça, dikkatlice masaj yayılmış vecömertçe durulayın, ıslak saça uygulayın.Gerekirse tekrar edin. Aynı anda uygun losyon ile, kafa derisi göre günlük veya haftada iki kez kullanın.
Ürünün tanımama gösterdikleri destekten dolayı  Olimpos Pharmaya teşekkürler !


Hiç yorum yok :