İzleyiciler

29 Nisan 2016 Cuma

COLD CELLULİTE - ARTIK SELLÜLİTLERE SON

Merhabalar ☺Kapının zili çalınca "kim o?" diyorum, "kargo" cevabı alıyorum ya bir hızlı kalp atışları bir heyecanlanmalar 😀 İşte bu gün de o günlerden biritdi. #gununkargosu  sevgili  @luis_bien dendi. O güzel kutucuğun içerisinde "Cold Cellulite" sellülitlere karşı soğuk terapi uygulayan ürünler ve 4 tane indirim çeki vardı.
Önce ürünlerden başlıyalım. Bir kutuda 10 ürün oluyor. Hani şu saç boyalarının içerisinden saç kremi çıkar ya işte öyle bir ambalajda ( o saç kremleri ambalajından iki kez büyük) ürünler.
Sellülitli bölgelerde oluşmuş olan deformasyonun giderilmesine yardımçı olan etken maddeler içeren Cold Cellülite  içeriğindeki orman sarmaşığı,  beyaz hardal, cam kabuğu ve aloe vera özleri ile  yeni sellülit oluşumunu engellemeye yardımçıdır. Ayrıca daha önce sellülit oluşmuş bölgelerde bağ dokuyu sıkılaştırarak görünümün düzelmesine destek olur. Kullanımına gelince kullanmadan 1 gece önce buzdolabının dondurucusuna dik  olarak yerleştirilir. Yarını  ürün ambalajdan çıkarılarak bir havlu yardımıyla alınıb  sellülitli bölgeye dairesel haraketlerle masaj yaparak uygulanıyor.
İndirim kartlarına gelecek olursak 1 kart @luis_bien alış verişlerinde anında 30 tl, 2 kart yurtiçi ve yurtdışı tüm otel ve tur paketlerinde geçerli 50 tl ve diğer kartda Türkiye genelindeki @luis_bien anlaşmalı hastanelerde check up sağlık taraması için 100 tl değerinde indirim uygulana bilecek kartlardı.
Ürünler denendikten sonra daha bir yazısı yazılacaktır ileriki dönemlerde.
Bu güzel kutu için @luis_bien e samimi ve içten teşekkürlerimi bildiriyorum. ☺ Sevgiyle kalın


Hiç yorum yok :