İzleyiciler

5 Mayıs 2016 Perşembe

CİLDİ EN HIZLI ŞEKİLDE NEMLENDİRİCİ VE HÜCRE YENİLEYİCİ MASKE TARİFİ

Merhabalar ☺ Bu gün size evde uyguladığım ve sizin de kolaylıkla uygulaya bileceğiniz cildi en hızlı şekilde nemlendiren ve hücre yenileyici bir maske tarifi paylaşacağım.
Maskemiz için bize gerekenler mumlu temiz bal, kakao yağı (aktarlarda bula bilirsiniz, sıvı olanı değil onlar sahte ürün kakao yağı asla sıvı olmaz) ve hindistan cevizi yağı ( yine aktarlarda bula bilirsiniz, sıvı olanlara kanmayın onlar sahte, hindistan cevizi yağı sıvı olmaz)
1 tatlı kaşığı bal ( mumuyla birlikte), 1 çay kaşığı kakao yağı, 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ocakta BENMARİ ÜSULU eritilir ve TAHTA KAŞIKLA  karıştırılır. Daha sonra küçük cam bir kaba temiz bir tülbentten geçirilerek süzülür ve yüze uygulanır. 20 dakika cildinizde durduktan sonra sıcağa dönük ılık suyla yıkanır. İçeriğinde yağ karışımı olduğu için yüz yıkama jelini kullana bilirsiniz yüzünüzü yıkarken.
Ardından cildiniz yüz yıkama jelinin etkisinden eğer kurursa az bir miktar nemlendirici kullana bilirsiniz. Aksi taktirde maskemiz nemlendirici etkide olduğu için her hangi bir kreme ihtiyac yoktur. Sevgiyle kalın.


Hiç yorum yok :