İzleyiciler

17 Ekim 2016 Pazartesi

Mutlubi.com - Her çiçeğin bir hikayesi vardır..



Merhabalar :)
Çiçeklere olan zaafımı artık çevremdeki insanların çoğu biliyordur. Yerde bile bir kırılmış çiçek dalı görsem alıb köklendirerek büyüttüğüm çok olmuştur. (Başka bir yazımda resimlerini çekerek göstereceğim)
Bugünkü yazımda sizi çok güzel ve özel bir siteyle tanıştıracağım. Doğum, düğün, bebek doğumu, sevgililer günü, evlilik yıldönümü,anneler günü ve s. Ve s. Özel günlerimizde çoğumuzun çiçekçilere koşturmuşluğumuz vardır. O çiçek hediyesini ne kadar çok sevsemde dalından kırılıb, kesilib hediye yapıldığını görünce bir o kadar da çok üzülüyorum. Eminim ki,benimle aynı düşüncede çok insan vardır. Bugün sizi tanıştıracağım site çiçek hediyelerini yapan,lakin hiç bir bitkiye asla zarar vermiyecek kadar zarif bir sitedir. Sitenin ismi Mutlubi.com dur. Renkli kısma tıklayarak siteye geçiş yapa bilirsiniz.
Mutlubi.com 9 yılllık dijital medya tecrübesi ile özel tasarım ürünlerinin satışa sunulduğu e-ticaret şirketidir. Şirket, Multi-Channel (çok kanallı) pazarlama ve satış stratejileri geliştirmiş ve bu stratejiler doğrultusunda katalog ve internet mağazası aracılığı ile istikrarlı gelişme kaydetmiştir. Yılın 365 günü yüksek kalite ve uygun fiyatlarla hizmet veren bu platformdan siz canlı terraryumlar (seçime göre orkide, sukkulent ve s. Vardır) satın alarak sevdiklerinizi sevindiren bilirsiniz. Satın aldığınız gün ürün şirketin özel kuryesiyle size ulaştırılıyor. 
Hediyelik terraryumlar bölümünü ziyaret etmek, ürünleri incelemek ve satın almak için buraya tıklayınız. 
Bunun dışında sitede sevdiklerinize hediye ede bilmeniz için çok güzel ve size özel takılar da hazırlanıyor. O bölümü ziyaret ede bilmek içinse buraya tıklayınız.
Bu güzel site geçtiğimiz günlerde bana çok güzel bir hediye yollamıştı. Çok zarif ve ince orkideden hazırlanmış canlı terraryum. Yosunları bile canlıydı. Sizin için resmini görüntüledim




Birşeyi de unutmadan yazayım. Siteni incelerseniz, orada blog bölümünde terraryumlar hakkında, orkide bakımı hakkında,renkli orkidelerin hangi renklerinin ne anlama geldiği hakkında çok ilginç ve güzel bilgiler elde ede bilirsiniz. O bölüme geçiş yapmak için Buraya tıklayınız. Herkese bu güzel sitedeki özel hediyelerle sevdiklerini sevindirmeyi içtenlikle tavsiye ederim.

P.S Güzel ve özel hediyelerinden dolayı tüm mutlubi.com ekibine teşekkür ederim :)
Sevgiyle kalın :)


Hiç yorum yok :