İzleyiciler

22 Şubat 2017 Çarşamba

Platinium Kolloidinin sihirli gücü - Platinium Vuvu

Merhabalar.
İki gün önce @platinumvuvu (platinumvuvu.com) dan elime çok güzel bir kargo ulaştı. Kargoda bir adet cilt sabunu ve 16 tane farklı tester (testerler  yüz temizleme yağı, losyon ve cilt serumundan ibaretti). Platinumvuvu bir Japon markasıdır. Markanın ürünlerinin esas cilt güzelleştirme bileşeni, platinum kolloididir. Platinium kolloidi - bir mineral olan platinin su moleküllerini kuşatan, mikro parçacığa dönüştürülmesinden oluşan maddedir.
Platinium vuvu, losyon-serum-losyon-serum seyrinde 2 kere uygulamayı öneriyor. Bu adımlarla ışın yayan platin mikro parçacığı, cildinizi koruyucu bariyer olacaktır. Marka ürünlerinin doğru yönetim ve devamlı kullanım yoluyla, hücrenin geçmiş canlılığını geri kazanılıp, krem gerektirmeyen, nemli,parlak ve sağlıklı bir cilde kavuşulacağını vaad ediyor. Marka Japonya, Amerika ve Avrupadaki toplam 12 ülkede ruh ve vücut sağlığı ile ilgili patent almıştır. Ürünlerinin hiç birinde paraben yoktur.
Ürünlerin kullanımını baştan sona adımlarla sıralarsak şöyledir - önce Premium Brilliant Temizleme yağıyla makyajınızı temizleyin, ikinci adım olarak Premium Brilliant Sabunla  cildinixi yıkayın, üçüncü adımda Premium Brilliant Losyonu avucunuza uygun miktarda  sıkınız ve hafif bastırarak tüm yüzünüze sürünüz. Dördüncü adımda Premium Brilliant Serumu cildinize sürünüz. Ve yine üçüncğ adıma dönerek tekrardan losyonu uygulayınız cildinize ve sonuncu adım olarak tekrardan serum uygulayınız.
Ben ürünleri daha kullanmadım. Yeni haftanın ilk gününden kullanımına başlayacak,ürünler bitince sonuçlarını sizinle paylaşacağım.
Ürünler için @premiumvuvu nun  tüm ekibine sonsuz teşekkürler ! :)


Hiç yorum yok :