İzleyiciler

10 Aralık 2017 Pazar

DOĞADAN GELEN SAĞLIK - PELOID PELOMİN

Merhabalar. İki gün önce çok güzel bir markanın gerçek anlamda çok güzel ürünleriyle tanıştım. Markayı incelerken ürünleri bende baya bir merak uyandırmıştı. Elime ulaşırken içeriklerini daha iyi inceledim ve bu zamana kadar mesafecede hemeb yanıbaşımda olan bu markadan habersiz olduğumdan utandım. Bu gün daha tanışmayanları da o markanın iki ürünüyle tanıştıracağım. Markanın ismi @peloidpelomin dir. Peloid - doğada gerçekleşen jeolojik ve ya biolojik olaylar sonucunda oluşan organik ve ya inorganik maddelerdir ki, termomineral  sulardan sonra en yaygın kullanılan balneolojik kaynak ve ya balneoterapötik ajan olan peloidler, doğal olarak su içere bilir ya da susuz halde oluşa bilirler.
Benim elimde olan ürünlere gelince birisi zengin mineralli doğal su içeren cilt maskesi, digeri termal yüz toniğidir.
Cilt maskesinin içindekiler kil ve mineralli sudan ibarettir. Düşünün , bu kadar tertemiz ve katkısız bir içerikten oluşuyor bu maske. Romatizmal hastalıklarda, kronik bel ağrısında, eklem hastalıklarında, yumşak doku hastalıklarının tedavisinde tamamlayıcı tedavi ünsürü olarak, kronik dönemdeki seçilmiş  nörolojik rahatsızlıklarda  rehabilitasyon amacıyla kullanıla bilir. Boyutu 250 ml dir. Kullanıma başlanınca kapağı açıldıktan itibaren saklama koşullarına dikkat etme şartıyla 24 ay ömrü vardır. Yağlı ciltlerde haftada 3,  kuru ciltlerde 2 kere uygulanabilir. İçeriğinde çok yoğun ve zengin olarak  magnezyum, potasyum, sülfat, bikarbonat ve kalsiyum mineralleri bulundurur. Vaatleri:  canlandırma, sıkılaştırma, ipeksi bir doku kazandırma, ph dengesini koruma, cilt lekeleri ve siyah noktaları gidermeye yardımçı olmadır.
Bugünden kullanımına başlıyorum. Ve sonuçları tam net ve şeffaf olarak sizinle burada bölüşeceğim.😊
Gelelim, @peloidpelomin in termal yüz toniğine.  Ürün 200 ml boyutundadır. Şeffaftır.İçeriği : mineral su, ethanol,proplyene, glycol, glycerin,jasminium officinale oil.
Termal tonik yüz , vücut ve dekolte bölgesinde kullanıla bilir. İster püskürterek, ister pamuğa dökerek kullanacağınız bölgeye süre bilirsiniz.  Tüm cilt tiplerine uygundur ve günde 2 kez kullanıla bilir. Cildi temizleyerek besler, nemlendirerek canlılık kazandırır. Bugünden itibaren bu ürünün de kullanımına başlıyorum ve sonuçlarını herzamanki gibi sizinle net ve düzgün olarak bölüşeceğim. 
Ürünleri satın almak için İnstagram üzerinde @peloidpelomin adresiyle, e-posta yoluyla info@pelomin.com.tr adresiyle ve ya 02164471147 numaralı telefonla iletişime geçe bilirsiniz. Ayrıca site adreslerini de yazayım, orayı incelerseniz daha çok bilgi almış olursunuz: www.pelomin.com.tr
Ürünleri denememe yardımçı oldukları için tüm @peloidpelomin çalışanlarına içten teşekkür ederim.
Yağmurlu İstanbul akşamında gönlünüzün ve hayatınızın hep güneşli olması dileğimle yeni bir yazımda görüşmek üzere ❤❤❤

Hiç yorum yok :