İzleyiciler

19 Ağustos 2019 Pazartesi

SİBİRYANIN KALBİNDEN DOĞAL ÜRÜNLER - SİBERİAN WELLNESS

Orta okulda rus dili öğretmenimin kendisi de rusdu. Sibiryalıydı. Bizimle konuşurken kendi ülkesini, memleketini seve-seve anlatırdı. Bizde seve-seve dinlerdik. Bilmiyorum, belki o zaman başladı benim bitkisel ürünlere, doğayla el ele birleşerek yaratılan ürünlere sevgim. Çünkü, öğretmenim bitkisel karışımlar, kremler, çaylar hazırlamada tam bir uzmandı. Ona da çocukken uzak Sibiryada büyükannesi öğretmişdi hepsini. O zamandan bu sevginin kökleri bende kaldı. Öğretmenimden.. "Siberian Wellness" ürünlerini ilk defa İnstagramda gördüm. Sayfalarındaki ürünleri tek-tek inceledim. İçeriklerini, ürünler hakkında açıklamaları bilgileri okudum. O kadar ürünleri elde etme isteğim yarandı ki, sonunda bir gün kısmet oldu.
22 yıl önce yaranmış, bu gün dünyanın 65 ülkesinde bilinmekte ve talep görülmektedir. Resmi satışları ABD, Avrupa, Vietnam, Meksika ve BDT ülkelerinde gerçekleşiyor.
Ürünleri neden ibarettir diye sorsanız - takviye edici gıdalardan başlayarak, farklı içeriklere sahip tam doğal bitki çayları, vitamin ve mineral kompleksleri,cilt temizliği ürünleri, yaşlanma karşıtı serumlar, sıkılaştırıcı, cilt yenileyici, nemlendirici, hücresel yenileyici, lifting etkili serumları, kremleri, losyonları, yüz maskeleri,parfümleri, vücut ürünleri, el kremleri, göz çevresi kremleri, duş jelleri, saç bakım şampuanları, saç kremleri, özel bölge temizliği ürünleri, masaj yağları ve balzamları, bacak krem ve jelleri,diş macunları,  bebekler için  vitaminler içeren takviyeedici gıda, bebek kremleri ve s. mevcuttur.
Ürünlerinde kesinlikle sülfat, paraben, ftalat, mineral yağlar, yapay renkler ve kokular kullanılmıyor. En güzeli "SİBERİAN WELLNESS" ÜRÜNLERİNİN HİÇ BİRİNİ  HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST ETMİYOR.
Ürünlerinde şeker, yabancı yağlar, düşük kaliteli soya ve bezelye proteinleri kullanmıyor. 
ISO VE GMP sertifikalarına sahipler.
Benim deneyeceğim ürünlere geldikte ise bunlar ;  1. Doğal propolis emülsiyonu, uçucu yağlar ve değerli Sibirya bitkilerinin ekstresini içeren 75 ml lik diş macunu,  2.Barut ağacı kabuğu,  sinemaki yaprağı, meyan kökü, frenk üzümü yaprağı, ıhlamur çiçeği, kakule meyvesi, beşparmakotu rizomu, kırmızı yonca çiçeği, oolong çayı yaprağı karışımlarından ibaret bitkisel çay,  3.Doğal X50 Myocept oligopeptidleri, yüz kaslarına canlandırıcı etki sağlayan, cilt yapısını restore eden ginseng ekstresi ile zenginleşdirilmiş kırışıklık görünüm azaltıcı  etkili yoğun yüz serumu,  4. Omega 3, 6, 7, 9 yağ asitleri içeren yüz kremi,  5. Yaban çileği ve nane özlü el ve tırnak kremi  6.Sibirya ginsengi, meşe kabuğu, ardıç kabuğu, kekik ve deve tabanı ekstreleri  içeren 3ü 1 arada temizleyici + peeling +maske  7. Ve 3 adet ( Altai, Olkhon, Talga) parfüm testerleriydi.
Ürünler elime 4 gün önce ulaştığından ben el kremi, serum ve 3ü 1 arada olan maske-peelingi deneme aşamasındayım. En kısa zamanda sizin bu ürünlerde merak ettiğiniz soruları ve benim kullanımım sonuçlarını kapsayan yazıları gelecektir.  Sevgili arkadaşlarım, şuan bu ürünleri nereden elde edebileceğiniz sorunuza ise böyle cevap vereyim. Ürünleri elde etmenin iki yolu vardır : 
1. Üyeliksiz alım - bunun için İnstagramda @siberianwellnessturkey  resmi hesapla irtibata geçe bilir ve ya https://tr.siberianhealth.com/tr resmi siteyi ziyaret ederek üyeliğinizi gerçekleştire bilirsiniz 
2. Üye olarak - %25 indirimle ürünleri satın alma. Üyelik işlemleriniz için yine @  siberianwellnessturkey ile iletişime geçe bilirsiniz.  Sonda bu ürünleri denememe vesile olduğu için @siberianwellnessturkey  samimi ve içten teşekkür ediyorum. Bilgilenmek istediğiniz başka sorularınız varsa yorum kısmına yaza bilirsiniz. Herkese  huzurlu akşamlar diliyorum ve çok sevgilerimi gönderiyorum 💖

Hiç yorum yok :