İzleyiciler

29 Nisan 2015 Çarşamba

Gözü kapalı alış-veriş yapa bileceğimiz site - Kağan Parfümeri

Bu gün sizlere gözünüz kapalı güvenerek alış-veriş yapa bileceğiniz bir kozmetik sitesini tanıtacağım. Ürünlerinin orjinallığı, fiyatlarının uyğunluğu - bu siteyi bulduğumda müthiş bir hazine bulmuşum duygusu verdi bana. Kağan Parfümeri sitesinde aradığınız en kaliteli makyaj ürünlerini bula bilirsiniz. Hiç googlede arama yapıb bir sürü sitelerde bır ürünün hangi sitede daha uygun fiyata olacağını araştırmanıza bile gerek yok. 


Direk Kağan Parfümeri sitesini ziyaret ederek yüz faiz güvenceyle alış verişinizi yapa bilirsiniz.
Site 8 bölümden oluşmuştur : parfüm, makyaj, cilt bakım, vücut bakım, kişisel bakım, erkek bakım, saç bakım ve bebek bakım. 
Bu 8 bölümün içeriği de ayrıca bölümlerden ibarettir. Yani anlayacağınız, aradığınız ürünü bulmak için size site içinde çok kolay yollarla arama yapa bileceğiniz bir dizayn sunulmuştur.
Sitede Nouba, Max Factor, Paco Rabanne, Maybelline, Loreal, Burberry, Le PETIT, Clınıque, Dior, Estee Lauder, Guerlain, La Prairie, Lancome, Sisley, YSL, Bvlgari, Cacharel, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chloe, Chopard, David Bechkam, Davidoff, Diesel, Emperio Armani ve buraya yazarsam tüm sayfayı tuta bılecek kadar markaların her türlü ürünlerini ( parfüm, makyaj, erkek bakım, kadın bakım, bebek bakım) bula bilirsiniz.
Gebeliğime denk geldi diye her halde böyle oldu, sitenin bebek bakım bölümü dikkatimi çekti hemen. Bu bölümde siz bebişlerinizin hem cildi, hem de saçları için gerekli ürünleri -yağ, pişik kremi, nemlendirici, sabun, kolonya, ıslak mendil, vücut şampuanı, saç şampuanı, saç kremi bula bilirsiniz.
İş günlerinde saat 15 : 00-a kadar verilen siparişler stok adetlerinde bir sıkıntı yok ise ertesi iş günü kargoya verilir.
Sipariş edilen ürünleri 1 ile 2 gün içerisinde teslim edilmektedir.
Türkiye içi 150 tl sipariş verdiğinizde kargo ücretini site kendisi karşılıyor.

Güvenlik
Site kaganparfumeri.com, SSL (Secure Socket Layer) ve SET (Secure Electronic Transaction) teknolojinin en son versiyonlarını kullanır. Tüm bilgi alışverişi SSL güvencesi altındadır ve tüm transfer işlemleri Garanti Bankası Vpos’ları üzerinden SET protokolü kullanılarak yapılmaktadır. Kart numaranız banka güvencesinde olup kişisel bilgilerinize ulaşılamaz. Sitede limit aşımına uğramış,çalıntı olarak bildirilmiş kartlar kullanılamaz.


 Siz de tam bir güvenle alış-verişlerinizi yapmak isterseniz size gönül ve vicdan rahatlığıyla bu adresi öneririm : 


Kaganparfumeri.com