İzleyiciler

21 Mayıs 2015 Perşembe

Prozinc Summer Time serisi - güneşden korkmayan saçlar :)

Bu gün Dermotekden güzel bir paket aldım. Kutuda Prozinc Summer Time Şampuan ve Sprey vardı.
Yaz güneşi cildimize, vücudumuza zarar verdiği kadar hatta ondan daha fazlasını da saçlarımıza veriyor.  Güneş şüalarıyla yanaşı saçımıza zarar verenlerden biri de deniz sularıdır. Eğer tatil için bir denizkenarı mekanı seçtiyseniz ( ki,çoğumuz mantıklı olarak yazın sıcaklığından korunmak için öyle mekanlara daha çok önem veriririz) demek ki, derinizi ve saçlarınızı korumayı da göze almışsınız.
Ben bu gün cildimizi bir kenara bırakıyorum,  saçlarımızı korumaya yönelik üretilimiş bu şampuan ve sprey hakkında yazacağım.

Henüz, bu gün elime geçtiği için ne şampuanı, ne spreyıi daha kullanmadım. Kullandıktan sonra ürünler hakkında düşüncelerimi de ayrıca bir post halinde yayınlayacağım. 

Ürünlerin güzel olduğunu şübhem yok.
Her bir ürünü alırken, onun içeriği hakkında, faydaları hakkında öğreniyoruz ilk önce. Mesela, kuru saçlara sahip birinin hiç bir zaman bilerekten gidib yağlı saçlar için şampuan aldığını göremeyiz. Önce raflarda şampuanın üzerini okur, hangi saç tipine ait olduğunu öğrenir.
Ve normal olarak da ben de kullanacağım bu şampuan ve sprey hakkında bazı önemli bilgileri öğrendim ve sizinle paylaşmaya hazırım.
Sır dinlemeye hazırmısınız? O zaman sakın yazıyı okumaktan vaz geçmeyin derim :)
Ayy ne çok konuşdum :D

Dermotek Laboratuvarları’nda üstün teknoloji ile geliştirilen ProzincSummer Time Şampuan ve ProzincSummer Time Saç Spreyi güneşin zararlı UVB ışınları,kum, deniz ve havuz suyunun yıpratıcı etkilerine karşı saçlarınızın onarımına yardımcı oluyor.
Yaklaşan yaz ayları ile birlikte güneş ışınları; saçta nem, parlaklık, renk kaybına ve kuruluğa neden oluyor. ProzincSummer Time Şampuan ve Sprey formülünde bulunan UVB filtresi ile saçlarınızı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyor.

Deniz suyu ise içeriğinde bulunan yoğun tuz içeriği, saç telinin kutikula tabakasında birikerek, saçta cansızlaşma, matlaşma, kırılma ve kuruma gibi sorunlara neden olur. ProzincSummer Time Şampuan ve Sprey içeriğinde bulunanArganyağı;  ‘sıvı altın’ olarak anılıyor. Zeytinyağına oranla iki kat daha fazla E vitamini içeren ve antioksidan bakımından oldukça zengin olan Argan yağı saçı ağırlaştırmadan besler. Saçın kum, güneş, deniz suyu ve havuz suyunun yıpratıcı etkilerini ortadan kaldırarak saçı nemlendiriyor. Saça pürüzsüz bir parlaklık kazandırır.

Bana gönderilen şampuan ve sprey  tüm saç tipleri içindir. Buna çok mutlu oldum :) Ürünlerin daha çok sevdiğim özelliklerinden biri de paraben ve alkol içermemesi oldu. İçeriklerini merak ederseniz buyurun :

1.Şampuanın içeriği
2.Spreyin içeriği

 ProzincSummer Time Şampuan ve Sprey ile yazın keyfini saçlarınızda da yaşayın.ProzincSummertime Şampuan ve Sprey saçkırıklarını onarıyor ve elektriklenmeyi engelliyor. Formülünde bulunan Hidrolize Keratin sayesinde deniz ve havuz sonrası saçların kolayca taranmasını sağlıyor, saça parlaklık ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.
Dermatolojik olarak test edilen ProzincSummer Time Serisi alkol,paraben ve renklendirici içermiyor.
Boyalı saçlarda da kullanıma uygun olan ProzincSummer Time Şampuan ve Sprey boya koruyucu özeliği sayesinde boyalı saçı dış etkenlerden koruyor ve rengini uzun süre korunmasına yardımcı oluyor.
Sadece eczanelerde satılan ProzincSummer Time Şampuanı, her gün güvenle kullanabileceğiniz günlük kullanım şampuanıdır. ProzincSummer Time Sprey ise hızlı etkisi ve pratik kullanımı ile güneşe çıkmadan önce, güneşe maruz kalma sırasında veya şampuandan sonra uygulanabilir. Her an bakımlı ve sağlıklı saçlar için kuru saça da nemli saça da uygulanabilen, durulama gerektirmeyen yeni ProzincSummer Time Sprey, artık plaj çantanızın olmazsa olmazları arasında.

ProzincSummer Time Şampuan Fiyatı: 34, 75 TL’dir, (300 ml) 

ProzincSummer Time Sprey Fiyatı: 22,50 TL, (100 ml) 

Ürünü eczanelerden temin ede bilirsiniz.

Teşekkürler, Dermotek :)

Hiç yorum yok :