İzleyiciler

14 Haziran 2015 Pazar

BeingTRUE Essential - Nazik Makyaj Temizleyici

Dün tr.strawberrynet.com-dan güzel bir hediye paketi aldım. Denemem için site bana "BeingTRUE Essential - Nazik Makyaj Temizleyici" göndermişti. 
200 ml-lik ürünün ambalajı ilk önce her şeyden çok hoşuma gitti.
Öncelikle biraz site hakkında bilgi vermek isterdim. Bunun için sitenin Hakkımızda bölümünden yardım alıyorum :) 
"Neden adımız Strawberry?
10 yıldan uzun bir süredir iddialı ve özverili, kendini işine adamış olan ekibimizin desteğiyle sizin alışveriş imkânlarınızı geliştirerek, kendimizi "Taze Kozmetik Firması" olarak sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü Elektronik ticaretin geleceğinde lider bir firma olma kararlılığına sahip, yenilikçi ve modern bir vizyonumuz bulunmaktadır.
Sitemizin ilk amacı, dünya çapında tanınmış marka ürünleri indirimli ve dürüstçe müşterilerimize sunmaktır. Beğendiğiniz cilt bakımı, makyaj ve parfüm ürünlerini, zahmetsiz bir alış veriş ortamında ve sizin için son derece uygun fiyatlarla sunabilmenin gerekliliğine inanıyoruz.
Tıpkı taze çilekler gibi, bütün ürünlerimiz taze ve tescilli marka ürünleridir; sunduğumuz özel fırsatlar ise inanılmaz derecede cazip ve benzersizdir. Biz, bütün orijinal ürünleri gümrüksüz fiyatlarıyla elde ederek dünyanın dört bir yanına dağıtım yapan uluslararası bir firmayız. Dünya çapında 200 ülkede, sipariş ettiği ürünlerden memnun yüz binlerce müşteriye sahibiz.

Ürünlerimizin Gerçekliği

Ürünlerimizin tamamı %100 orijinal markalara aittir. Sitemizde tıpkı mağazalardaki gibi yalnızca orijinal ürünler satılmaktadır.

Para İade Garantisi

Ürünlerimizden memnun kalmamanız durumunda sorgusuz sualsiz para iade garantisi vermekteyiz. Bu garantinin süresi teslimattan sonraki 14 günlük, siparişin verilmesinden sonraki 3 aylık süreyi kapsar. Ürünlerin teslim alındıkları hallerindeki gibi orijinal durumlarında iade edilmeleri gerekmektedir.
Ürünlerin açılması ve kullanılması halinde iade alamayacağımızı üzülerek belirtmek istiyoruz.
Web sitemiz makyaj malzemelerinin renkleri, parfüm kokuları ve cilt bakımı ürünlerini daha önce kullanmış, denemiş ve satın almış müşteri grubunu hedeflemektedir. Eğer size göre yanlış olduğunu düşündüğünüz bir ürünü sipariş ettiyseniz ürünü açmadan ve kullanmadan geri iade edebilir ve ücretinin tamamını geri alabilirsiniz.
Teslim alınan üründe herhangi bir problem olması durumunda, ambalaj açılmış olsa bile ürünün para iade kapsamına dahil olması mümkündür, ancak lütfen iade işleminden önce Müşteri Hizmetleri Görevlilerimize danışınız. Müşteri Hizmetleri Görevlilerimizin bilgisi dışında yapılan iadeler kabul edilmemektedir.

Ürün Yelpazemiz

Sitemiz 750’den fazla marka ve 30,000’in üzerinde ürün çeşidi ile makyaj, cilt bakımı ve parfüm dünyasının en büyük indirim olanağını sunan dünyanın bir numaralı web sitesi olma özelliğini korumaktadır.

Ürün Bulunabilirliği

Eğer istediğiniz ürünü sitemizde bulamazsanız lütfen bize cstr@StrawberryNET.com adresinden mesaj gönderiniz. Mesajlarınız en geç bir gün içerisinde size cevaplanacak ve ürünün sağlanabilirliği hakkında bilgi verilecektir.

Şirket Bilgileri

Biz Hong Kong menşeli bir şirket olup 1998 yılından beri faaliyetimizi sürdürmekteyiz ve 200'den fazla ülkeye hizmet vermekteyiz.
 
Şirketimiz iki yıl üst üste, 400,000 den fazla müşterinin oylarıyla Biz Rate Circle of Excellence Platinum Ödülü'nün sahibi olmuştur.


StrawberryNET

İşletmeciler:-

Strawberry Cosmetics (ABD) Ltd. Strawberry Cosmetics (Çin) Ltd. 
Strawberry Cosmetics (Avusturalya) Ltd. Strawberry Cosmetics (Avrupa) Ltd. 
Strawberry Cosmetics (Japonya) Ltd. Strawberry Cosmetics (Uluslararası) Ltd. 

Strawberry Cosmetics (Kore) Ltd.
Strawberry Ltd.


Adres

Strawberry Fields,
No.4, A Kung Ngam Village Road,
Shau Kei Wan,
Hong Kong. 

Türkiye Adres

Strawberry Kozmetik Hizmet ve Tic. A. Ş.
Sorumlu: İsmail Latifaoğlu
Soğanlıkyeni Mah. Balıkesir Cad. No:6 Uprise Elite Res. D:292 Kartal İstanbul
Yakacık Vergi Dairesi: 7810528375
Ticaret Sicil: İstanbul - 945425
Seyahatlarda bile rahatlıkla yanımıza ala bileceğimiz, kapağının açılmasında asla rahatsızlık duymayacağımız bir ambalaja sahipdi ürün ki, bu da çok hoşuma gitti.
Ürün detaylarına gelecek olursak :
  • Su bazlı bir göz makyaj temizleyici
  • Göz makyajının tüm kalıntılarını temizlemeye yardım eder
  • Gözler üzerinde pürüzsüzce kaymasını sağlayan özel proteinler ile formüle edilmiştir
  • Cildi çekmez ve baskı yapmaz
  • Salatalık, zencefil ve adaçayı gibi bitkisel özlerle harmanlanmıştır
  • Cildi temiz ve rahatlamış bırakır
  • Göz çevresini fazla yükleyen ağır yağlar içermez
  • Tüm cilt tipleri için mükemmeldir  yazıyor sitede.
Dün gece ilk kez kullandım ürünü cilt makyajımı temizlemede. İlk düşüncelerimi bana sorarsanız hoşuma gitti. Çıkardı hiç zorlamadan makyajımı. En önemlisi yüzümde ağırlık ve o nefret ettiğim yapış-yapış hissini asla bırakmadı. Bu da onu bana sevdirdi :)
Ürünün sitede şuanki fiyatı:58 tl-dir.
Ürünü denemem için gösterdiği destekten dolayı tr.strawberrynet.com sitesi ekiplerine  teşekkür ederim :)

Önemli not : Ürün hakkında tam yorumlamamı ürünü tamamen kullanıb bitirdikden sonra ayrıca bir post halinde yazıb yayınlayacağım.


Kocaman sevgiler.

Hiç yorum yok :