İzleyiciler

23 Eylül 2015 Çarşamba

Janssen Cosmetics - vazgeçemeyeceğiniz ürünlerin adresi

Merhabalar :)
Bu günkü yazımda sizleri çok güzel ürünlerle tanıştıracağım. Eminim, aramızdan çoğunuz bu ürünlerden  kullandınız ve memnun kaldınız. Ve bu ürünler  hakkında  hala bilmeyenler,habersiz olanlar  da ola bilir. Olsun. Ben anlatırım :)  
Öncelikle, onu söylemem gerekiyor ki, bu sabah gelen kargom bana güzel bir bayram hediyesiydi :)
Janssen Cosmetics (resmi sitesine buraya tıklayarak baka bilirsiniz) bana ürünleriyle tanışmam için hediye paketi yollamıştı. Paketin içeriğiyle böyle bakışıyorduk :) Benim yerime biranlık kendinizi tahmin edin ve o heyecanı yaşayın :)

O heyecanı yaşadınızmı ? Şimdi devamına geçelim :) Kutuyu açdım ve içerisinde hani derler ya yok yok. Yok diye bişey yok yani. Her şey var her şey :)  Teşekkür ederim, tüm ürünlerden bol-bol kullanıb yorumlaya bileceğim kadar göndermişlerdi.

Öncelikle firma hakkında resmi web sitesinden aldığım yazıyı olduğu gibi size aktarıyorum, daha sonra ürünlere geçeceğim hemen :)
"1990 da Walter Janssen eşi Elka Janssen ile birlikte istikrarlı şekilde yüksek etkinliğe sahip aktif bileşenler üzerine kurulu bir cilt bakım sistemi geliştirmeyi hedeflemiştir. Amaçları kanıtlanabilir sonuçlar ile cilt görünümünü değiştirmek ve düzeltmek olmuştur. 
İlk ürün yelpazesi olan WHITE SCRETS serisi asyada küçük bir masada tanıtıldıktan sonra kozmetik yolculuğuna başlanmıştır.Bu hafif seri; etkisi ile herkesin dilinde dolaşmaya başlamıştır.
1995 yılından itibaren içerikler sürekli geliştirilmiş JANSSEN COSMECEUTICAL isimi de markaya katkıda bulunmuştur."
Bunu yazamadan geçemiyeceğim, çünkü başta ben olmakla biliyorum ki, bir çok bloggerin çok hassas olduğu konudur bu konu. Sözügiden firmanın ürünlerinin üretim aşamasında hayvanlar denek olarak asla ve asla kullanılmaz.
Geçelim firmanın gönderdiği ürünlere.  

İlk başlıyalım "Eye Zone Gel"-den. Ürün gözetrafındaki kuruluk ve kırışıklıklarla savaşır. Göz çevresindeki koyu halka ve şişliği azaltır. Göz çevresini tazeler ve aynı zamanda serinletir. Gözlük ve kontakt lens kullananlar da gönül rahatlığıyla ürünü kullana bilirler. Lipit içermez. Ürün hakkında daha detaylı bilgi elde etmek için buraya tıklayın.

İkinci ürün  tüm cilt tipleri için "Radiant Firming Tonic" canlandırıcı yüz toniğidir. Ürünü kullandıktan sonra cilt pürüzsüz ve ince görünür, ardından uygulanacak ürünlerin emilim kapasitesini artırır, cild hissedilir tonda yenilenir, ürün cilde dost pH değerine sahiptir, cilt üzerinde hoş bir tazelik bırakır. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Üçüncü ürün "Mild Creamy Cleanser" tüm cilt tiplerine uygun hassas temizleme losyonudur. Ürün cildi tedavi etmek için derinlemesine temizleyerek cildi ikinci bir adıma hazırlar. Kuru ve nemsiz ciltler için etkili bir temizlik sağlar. Krem içeriği sebebiyle uygulanması ve temizlemesi çok kolaydır. Cilt kusursuz olarak yumuşar, cilt yapısına zarar vermez. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.


Sonraki ürün "Day vitalizer" nemlendirici gündüz bakım kremi kuruluk kaynaklı kırışıklıkları pürüzsüzleştirir, makyaj için olağanüstü bir temele sahiptir, hızla emilir, cilde aydınlık verir, mükemmmel nemlendirici ve nem bağlayıcıdır, çevresel etkilere karşı her koşulda koruma sağlar. Ürün hakkında daha detaylı bilgi elde etmek için buraya tıklayın.


Beşinci ürün "Night replenisher" susuz ciltler için zengin gece kremiydi. Ürün serbest radikallere karşı koruma sağlar, cilt yapısında görülür bir iyileşme sağlar, cildin esneklik ve elastikliğini artırır, cildin doğal yenilenme sürecini destekler, cildin doğal bariyer fonksiyonunu iyileştirir, cildin sabah dinlenmiş ve pürüzsüz görünümlü olmasını sağlar, cilt yaşlanmasınıl yavaşlatır. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.


Bir sonraki ürün "Balancing cream" aşırı yağlanma ve  parlaklığı azaltan üründür. Ürün cilt hattının mat görünümü için fotokromik bakımını sağlar, ürünü kullandıktan sonra cilt gözenekleri pürüzsüzleşir ve tek ton görünür, yağlanmayı engeller, kuruluk kaynaklı kırışıklıkları azaltır. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Yedinci ürün "Optimal Tinted Complexion Cream" SPF 10 ile renkli gündüz koruyucu kremdir. Ürün kuruluktan kaynaklanan kırışıklıkları açar, cildi nemlendirir, dağılımı kolaydır, optimum rüzgar ve hava koşullarına karşı koruma sağlar. Ürün hakkında daha detaylı bilgi elde etmek isterseniz buraya tıklayın.


Daha sonraki ürün vitamin C içerikli "Vitaforce C Cream" dır. Ürün kollajen ve elastin üretimini uyarır,serbest radikalleri nötralize eder, zorlu cilt parlaklığını artırır, canlandırıcı etkiye sahip, hoş kokuludur,  erken cilt yaşlanmasına karşı cildi korur. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.

Sonraki ürün "De-Age & Re-Lift Cream" derinlemesine etkili cilt yenileyici ve sıkılaştırıcı kremdir.Ürün  cilt yapısını derinlemesine yeniler,kırışıklıkların derinliğini azalttığı kanıtlanmış, sürdürülebilir şekilde cildin sıklığını ve esnekliğini artırır, dermatolojik olarak test edilmişdir. Ortalama kırışıklıkları açma / derinlemesine temizlik 33,81%.* Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Ve sonuncu ürün "Clarifying Cleansing Gel"  hafif temizleme jeli hassas temizlik yaparken derinlemesine etkilidir. Ürün cildi derinlemesine temizler, gözenekleri ikinci adıma hazırlar. Mevcut inflamasyon, sivilce ve siyah nokta ile savaşır ve yeni oluşumu önler. Saf, taze, pürüzsüz cilt bırakır. Fazla yağ ve kir partikülleri  yavaşca çözülür. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.
Ürünlerin web sitesini ziyaret etmek için buraya,
Facebook sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayın.
Googleden araştırdığım kadarıyla ürünleri resmi sitesiyle aynı zamanda dermomarket.com sitesinden ala bilirsiniz.
Resmi sitesinden alış-veriş için buraya tıklayınız

Önemli not : Elimdeki diğer bakım ürünlerim tam bittikden sonra, bu ürünleri deneyeceğim ve deneyib bitirdikden sonra da kendi görüşlerimi yansıtan ayrıca bir yazı yazılacaktır.
Sonunda ürünleri denememde gösterdikleri desteğe göre Janssen Cosmetics Turkiye ekibine en içten ve samimi dileklerimle teşekkür ederim :)

Hiç yorum yok :