İzleyiciler

23 Şubat 2016 Salı

KOZMİUM-GÜVENİLİR ALIŞ-VERİŞİN TEK ADRESİ

Merhabalar :)
Bugün hergün internet aleminde kaliteli, güvenilir ve fiyatları uyguna olan kozmetik, bakım,anne-bebek ürünleri arayanlar için bir adresten bahs edeceğim. Yani, anlayacağınız bu gün hem üründen, hem de o ürünleri elde ettiğim çok kaliteli, güvenilir, hizmeti mükemmel ve çok memnun kaldığım bir siteyi sizlere tanıtmak istiyorum.
İnternet aleminde dolandırıcılığın baş alıb gittiği bir dönemdeyiz. Ama sanal alış verişte vazgeçilmez tutkumuz. Güvenilir, en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleriyle, yüksek standartlı, kaliteli hizmet veren bir siteden alış veriş yapmak istiyorsanız Kozmium.com u ziyaret etmenizi mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim.  

Sitede alış-verişinizi kolaylaştıran fırsat ürünleri, kargo bedava ürünleri, süper hızlılar bölümleri de hizmetinize sunulmuştur ki, bu da cebimizden ve zamanımızdan fazla masraf  etmemenize yardımcı oluyor.
http://www.kozmium.com/ da anne-bebek ürünlerinden başlayarak  güneş bakımı, gıda takviyesi, medikal ürünler,  kadına ve erkeklere özel kozmetik ürünler bula bilirsiniz. Bunun için kategoriler bölümünden size hitap eden ürünler bölümüne geçmeniz yeterlidir.
Ve! Eğer en ünlü markaların orjinali arayışındaysanız, http://www.kozmium.com/ da Sebamed, Sensodyne, Sesu, Sinus Rinse,Solante, Solgar, Sudocrem, Tenga, Topicrem,  Tea Tree Oil,  Uriage, Vichy, Bioderma, Nuxe Paris, Mustela, La roche posay ve diğer meşhur markaların ürünlerini en uygun fiyata bula bilirsiniz.
 Gelelim, benim bu güzel siteden elde ettiğim ürünlere. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Bir sitede ne kadar güzel ürünler olursa olsun, o sitede müşteri memnuniyyeti özellikle hızlı kargo yoksa biraz geri çekilmiş oluruz.  Ama  Kozmium hızlı kargo konusunda bile gönülleri feth edecek bir site. Bir gün içinde ürünler elimdeydi. 
Benim ürünlerim bunlardı:
Bioderma Sensibio H2O - Ürünü incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayınız.
Klorane duş jeli - Ürünü incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayınız. (Ürünün 4 farklı versiyonu var, bendeki yeşil renkli)
Uriage Creme Mains - el kremi - Ürünü incelemek ve ya satın almak için buraya tıklayınız.
Yanında Flormarın 111 numaralı lip glossu ve Caudalie markasının normal ve karma ciltler için yüz temizleme peelinginin testeri vardı.
Bunlar hepsi ilk kez deneyeceğim markalar olacak Bioderma dışında. Biodermayı kuzenimde denemiştim ve çok çok hoşuma gitmişti. O yüzden bu ürünü bilenler bilir, bilmeyenler için birazcik ne işe yaradığı hakkında açıklama vereyim :
Bioderma Hassas ciltler için lipid tabakasını koruyucu, yüz temizleme solüsyonudur.
Kullanımı: Bir pamuk parçasını solüsyonla ıslatınız ve yüzünüzü veya makyajınızı temizleyiniz. Göze uygulandığında su ile durulanmalı, gözler haricinde kullanıldığında yıkama gerektirmez. Günde 1 veya 2 kez uygulayınız.
Mükemmel bir üründür. İnsanı resmen kendine bağımlı yapıyor. 
Şuanda Kozmium.com-da  250 ml-si 62% indirimle satılıyor, bence kaçırmayın derim.

Diğer ürünleri de kullandıktan sonra zaman-zaman onlar hakkında "Denedim, yorumluyorum ..." başlığı altında kendi görüşlerimi yansıtan yazılar yazılacaktır.

Ve en son da bu da size hediyemiz olsun.  Kozmium.com-dan (buraya tıklayarak siteye geçiş yapa bilirsiniz) alış-veriş yapan her kese bir kupon kodu veriyorum. O kupon kodunu uyguladığınızda alış-verişlerinizde kargo ücreti sizden alınmayacak yani, kargonuz bedava gelecektir.

Kod : C2WDS63L

Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok :