İzleyiciler

23 Ağustos 2019 Cuma

YENİ ÜRÜNLERİM VE VAVENDU.COM

 Merhaba, arkadaşlar, bana İnstagramda DM-den ve e-postama takipçilerimden sık-sık güvenle alış-veriş yapa bileceğimiz sitelerin ismi soruluyor. Sizin güveniniz-benim önceliğimdir. Bir kaç takipçime "yakında yazı halinde yazacağım" dediğim o yazı bu. 
 Benim güvenilir sitelerimden biri vavendu.com dur (İnstagram adresleri @vavendu). Bu siteden tam güvenle, orjinallik garantisiyle ağız-diş sağlığı, anne ürünleri, bebek ürünleri, cilt bakımı, makyaj, güneş ürünleri, saç bakımı, vücut bakımı, vitamin-sağlık ürünleri satın ala bilirsiniz.  En önemlisi budur ki Eft/havale ile alış verişlerde %3 extra indirim hediye ediliyor.
 Vavendu.com daki tüm ürünler orjinaldir, hızlı kargoyla en kısa zamanda elinizde oluyor.
 Fotoğraftaki ürünler benim vavendu.com dan gelen ürünlerimdir.
  🌻"Bioder" markasına ait olan "BioGold" 24K Altın içeren, Almanya üretimi olan bu cilt bakım kremi cildin nem kapasitesini artırıyor, kırışıklıkları engelliyor ve cilt elastikliyinde artış sağlıyor. Kremin kendine has çok güzel, zarif bir kokusu var ve içeriğinde gözle görülür küçük altın zerrecikleri var. 
 🌻Babe yenileyici Mişk gülü yağı - 15 ml dir. Yağın vaatlerinden biri hücre seviyyesinde çatlaklarla mücadele etmesidir. Onarıcı, yenileyici ve besleyici özellikleri vardır. Yüksek oranda omega 3,6,9 yağ asitleri içeriyor. Tüm cilt tiplerine uygundur.
  🌻Biodermanın 2 küçük 8 ml.lik testeri kuru ve çok kuru olgun ciltler için yoğun nemlendirici kremdir.
 🌻Biodermanın diğer küçük 8 ml.lik testeri yenidoğan bebeklerde bile kullanıla bilen kurumuş cildi nemlendirmeye ve cilde bakım sağlamaya yardımçı olan bir kremdir.  
🌻Yine Bioderma-ya ait olan 8 ml.lik "sensibio  AR" kızarıklığa eğimli hassas ciltler için kızarıklığı azaltmaya yardımcı, cildin nemlendirilmesine, yatıştırılmasına ve UV ışınlarına karşı korunmasına destek olan bakım kremidir.
 🌻Daire şeklinde olan 2 krem ise En doğal halinde bile kusursuz bir cilt görünümü için çok yüksek güneş koruması olan açık ve koyu renkli iki üründür.
  Bu ürünleri denemeye başlıyacağım en kısa zamanda. Geniş kapsamlı, içeriklerini anlatan, etkilerini anlatan yazısını ise denemelerim bittikten sonra sizlere sunacağım.
Ürünleri denememe vesile olduğu ve bu güzel ürünler için vavendu.com-a (İnstagram : @vavendu ) çok teşekkürler💖💖

HAYAL,

Hiç yorum yok :